torstai 23. lokakuuta 2014

Polvivamma

Tätä polvi ongelmaa on jatkunu  jo monta vuotta, ainaki kuusi vuotta. Viimesen puolen vuoden aikana on vaan asia pahentunut. Oon käynnyt monilla lääkäreillä ja asia ei edisty kuin siihen että määrätään särkylääkettä sekä tuki ja kepit käyttöön. Polvi lähtee vähän väliä pinestäkin kolhusta sijoiltaa, se pettää alta, jatkuvaa lukko oiretta ja säryt välillä niin kovat että itken. Odotin keskussairaalaan lähetettä kolmen kuukauden ajan ja tällä viikolla pääsin ensi kertaan magneettikuviin. Maanantaina pitäisi olla ortopedille aika. Viikko sitten perjantaina tuli uudestaan pahat oireet polveen ja mut otettiin jo sairaalaan sisään sitä varten, että tähystys tehdään. Näin mulle päivystyksessä oleva kirurgi sanoi. No hetken jo "juhlin" että nytkö tälle tehdään vihdoin jotain ja toipuminen alkaisi. No eipä se sitten niin mennyt vaan seuraavana päivänä ortopedi ilmoittaa, että kotiuttaa mut ja jään odottamaan magneettikuvaa ja polikklinikka aikaa. Se siitä sitten. Sanotaan toista ja tehdään toista, lupaillaan ja perutaan lupaukset.
  Taas kerran mun kauan odottamani harjoittelu päiväkodissa peruuntuu kun en voi tällä jalalla sinne lähteä. Mua niin harmittaa. Tän polven kanssa ei voi tehdä mitään enään ja tuntuu jo aivan toivottomalta tää oleminen ja eläminen tällä hetkellä tämän polven kanssa. Tuntuu että haave ammattikin on vaan haave jos ei jalkaa saada kuntoon. :(

2 kommenttia:

  1. Voi että!:( toivottavasti pian saatas selville mikä siinä polvessa on& toivotaan pikaista paranemista polvelles!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitään ns vakavaa ei löytyny mikä tarvitsisi leikkausta. Viikon päästä pitäisi jo pystyä kävelemään suht hyvin ja pääsisin aloittamaan työt. Pitkällä kuntoutuksella pitäisi jalka parantua pikku hiljaan. Nyt vaan toivotaan että kaikki menee hyvin.

      Poista