perjantai 26. huhtikuuta 2013

Huonepostaus


Näkymä ovelta ja ovelle päin. Tuo kollaasi mikä näkyy tuossa lipaston ylä puolella seinällä on itse tekemä. Sillä on oma tarinansa, mutta täällä en sitä ala kertomaan.


Sänky, joka on levitettävissä ja siitä tulee tuon kokoinen kaksi kertaa jos levitän. Ostin nuo tyynyt sieltä Ikeasta lauantaina ja tuon huovan Sokokselta niin kuin kerroinkin. Se on toiselta puolelta punainen ja niin kuin näkyy toiselta puolelta vaaleanpunainen.


Sitten ''peilipöytäni '', joka siis on vain peili seinällä ja lipasto sen edessä. Ostin nuo kotelot/rasiat myös Ikeasta, ettei tavarat olisi ihan sekaisin tuossa vaan järjestyksessä.


Sitten sängyn yläpuolella oleva hylly. Siinä on jotain kirjoja ja kaksi pienempää rasiaa jotka myös Ikeasta ja niiden päällä kuva pikkuveljen kastekuva. Kehys myös Ikeasta.


Lipasto joka on sänkyni vieressä. Siinä on pöytälamppu, pieni radio, kukka (tai no jossa on vain enää lehdet jäljellä) sekä kehyksissä kaveristani ja minusta kuva, toinen kuva on paras, siinä on Papu (koirani) ja pikkuveljeni. Aivan mahtava kuva mitä olen niistä kahdesta saannut yhdessä. Mun rakkaat pojat :)


Molemmista seinän puoleisista kalusteista kuvat ym.


Sininen lipasto, jonka päällä on pehmoleluja jotka on ollut lapsesta asti mulla paitsi tuo valkoinen koira. Sekä kehyksissä kuvia kavereista, serkuista ja Äitistä + minä, isoveli ja Äitin yhteiskuva vuosien varrelta. Pöytä josta nyt löytyy vähän kaikkea. Meikit, peili, valokuvia, kännykkä, tietokone, kalenteri, vihko ja muuta sen sellasta.


Vaatekaappi seinä, jossa oli talvitakki kuivumassa pesun jälkeen. Sitten pöydän vieressä olevalta hyllyltä kuva, jossa on mun 17 vuotis kortti jonka sain täältä missä asun + Ikean lahjakortti. Sekä ystävä muki Lauralta ja Janitalta.


Sitten vaatekaapin sisältöä vähäsen. Ensimmäisessä kuvassa on vain vaatteita joka lähtöön. Toisessa kuvassa on petivaatteita, joitain kesävaatteita sekä takkeja ja mekkoja. + matkalaukku

2 kommenttia:

  1. ei vitsi sun huone on ihan SUPERKIVA!! tykkään :) tuun joskus kattoo livenä :p

    ikävä ♥

    VastaaPoista