torstai 18. huhtikuuta 2013

Purkkeja ja purtiloita

Ihonhoito:



 

Nivea cleansing mousse normaalille iholle on lopuillaan, mutta sitä olen käyttänyt iltaisin naamaa pestessäni oli meikkiä tai ei. Ihan hyvä tuote on ollut, mutta ei ollut minun iholleni paras mahdollinen. Nivea cleansing cream kuivalle iholle loppui juuri eilen. Se tuote oli hyvä. Paljon pieniä kuorinta rakeita, eikä kuivattanut ihoa liikaa. Sillä pesin aina aamuisin kasvoni.
Nivea wash off normaalille iholle tuotteen otin tänään käyttöön aamulla. Tota tuotetta olisi tarkoitus käyttää tästä eteen päin aamuin illoin kasvoni puhdistuksessa. Uskon että on ihan hyvä tuote kun poistaa meikinkin hyvin. Lumene natural code on kasvovettä, jota käytän aina vaan silloin kun pesen meikit pois niin sillä saa puhdistettua pyhkäisemällä loput meikit pois. Muuten en yleensä kasvovettä käytä. Ja tuokin pullo löytyi tuolta laatikosta käyttämättömänä ni ajattelin, että se pitää loppuun käyttää ni meneehän se tossa samalla sitten.


Rainbow Sensitive kosteuttava kasvovoide niin ostin sen van sellaisena hätä varana kun ei paljoa rahaa ollut. Mutta illalla rasva menee hyvin tai jos on normaalia kuivempi iho niin tuo kyllä auttaa vaikka onkin ''halppis rasvaa''. Garnier rasvat on harvemmin käytössä, silloin tällöin niitä tulee käytettyä. Mutta hyväksi olen todennut. Louis widmerin ostin apteekista. Moneskohan purkki on menossa jo, useammas kumminkin.  Se on mun iholle tosi hyvä, kun on tälläinen ongelma iho kumminkin. Meikin alle tosi hyvä ja muutenkin aamulla tota laitan aina kasvoilleni.

  
Herbinan kuorintavoide käytän sitä 2-3 kertaa viikossa. Hyväksi olen todennut kun ei kuivata pahemmin ihoani. The body collection Naturals on vartalonkuorintavoide, jonka ostin tarjouksesta joulun alla. Samassa paketissa sain suhkusaippuaa, saman tuoksuista. Harvemmin tuota tulee käytettyä, mutta silloin tällöin. Face mask naamioita ostin toissa päivänä pari kappaletta H&M:ltä, en ole viellä kokeilut niitä. Maksoin 0.95e/klp

Hiukset:



Ensimmäisessä kuvassa on minun kaikki muotovaahtoni. Tällä hetkellä käytän tuota ensimmäistä, joka on loppumassa kyllä kohta puoliin. Hyväksi sen olen todennut. Tresemmen lämpösuoja suihke. Loreal elvital värjätyt hiukset jätettävä hoitoaine.



Batiste dry shampoo on mielestäni hyvä kuivashamppoo ja etenkin kun tuoksuu niin hyvältä. Herbina lakka toimii mulla ''laukku lakkana'' se on aina mukana kun olen jossain menossa. Tresemme lakka on sitten kotona aina tuossa pöydällä. Se on tosi hyvä. Viellä kun saa noin ison pullon joka sitten kestää ja kauan. Hinta ja laatu suhde kohdallaan. Suosittelen.


Shamppoo ja Hoitoaine on myös hyväksi todettuja tuotteita. Mutta saa nähä mihin sitten päädyn seuraavan kerran kun nuo loppuu.

Muuta:



Suihkusaippuat


Nivea on koko vartalorasva. On todistettu hyväksi ja hyvän tuoksuinen on plussaa. I love.. rasvan sain joululahjaksi, sitä en ole viellä käyttänyt kertaakaan. Mutta on koko vartalorasva myös. 
Acon käsirasva


Oriflame koko vartalorasva ja käsirasva sain joululahjaksi.


Huulirasvat
niitä on kiertynyt ja noistakaan en puolia kyllä käytä. Labello ja Blistex niitä tulee käytettyä.

2 kommenttia:

  1. Mulla on "parempiakin" kasvonaamioita, mutta noi hennesin omat on vaan niin hyviä! :-) ne paketit on pirteen värisiä, ja ne toimii tosi hyvin! Siinä on varmaan se, ettei ne ehdi kuivua niinkuin tuubissa :-)

    Oli muuten ihan superkiva postaus, ja kiva, että olit jaksanut kuvata kaiken! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) mä ostin nyt ihan kokeilu mielessä noita kasvonaamioita h&m:ltä, kun en ole oikeastaan koskaa käyttänyt mitään kasvonaamioita mitä nyt sillon tällöin. Olisiko sulla suositella jotain kasvonaamiota?:)

      Poista